ÇORUM / SUNGURLU - Haydar Öztaş Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: proje

May

Okulumuzda görev yapan öğretmenler tarafından yürütülen projeler  ve diğer özgün, yenilikçi uygulamalar sayesinde okulumuz Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından eTwinning Okul Etiketiyle ödüllendirilmiştir.

Şbt

Okulumuzda Almanca Öğretmeni Mehmet EROĞLU tarafından yürütülen uluslar arası ortakların yer aldığı Avrupa eTwinning Projemiz kapsamında yapılan çalışmalar devam ediyor.

Şbt

Okulumuzda öğretincilerimiz ve öğretmenlerimiz için daha güvenli bir teknoloji kullanımı sağlamak amacıyla eGüvenlik kuralları oluşturulmuştur.
Aynı zamanda okulumuz Avrupa Komisyonu tarafından finanse edilen esafetylabel.eu platformuna üye olmuştur.
eGüvenlik önlemleri ve kurallarından dolayı okulumuzda yürütülen çalışmalardan sayesinde "Bronze Label" almıştır.
Okulumuzda uyulması gereken eGüvenlik/eSafety kuralları aşağıdaki gibi belirlenmiştir. Belirlenen kurallara tüm paydaşların uyması daha güvenli bir teknoloji kullanımı sağlayacaktır.