eTwinning Projelerimiz tüm hızıyla devam ediyor!

Okulumuzda Almanca Öğretmeni Mehmet EROĞLU tarafından yürütülen uluslar arası ortakların yer aldığı Avrupa eTwinning Projemiz kapsamında yapılan çalışmalar devam ediyor.

Bu proje kapsamında farklı ülkelerden proje katılımcısı öğrenciler işbirlikçi bir yaklaşımla Masallar ve hikayeleri blok kodlama uygulamalarıyla animasyon yaparak dijital hale getirecekler. Öğrencilerin öğrendikleri yabancı dil becerilerini 21. yy becerileri ile harmanlayarak gerçek yaşama aktarmasını hedefleyen projemizde koordinasyon ve iletişimi güçlendirmek adına öğretmen toplantısı yapıldı.

27-02-202427-02-2024

Aynı zamanda proje faaliyetleri hakkında öğrencilerin farklı ülkelerden akranlarıyla Almanca iletişim kurması amacıyla öğrenci toplantısı yapıldı.

27-02-202427-02-2024

Projenin Mayıs ayına kadar sürmesi planlanmaktadır.

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 14:22 - Görüntülenme: 267

Etiketler :