Haydar Öztaş Anadolu Lisesi

Samsun Ankara Karayolu 3.km Sungurlu/ÇORUM
Vizyon
Biz bütün öğrencilerin, öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyıyın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz bütün öğrencilerin ilgi, ihtiyaç, yetenek değerleri doğrultusunda kişiliklerini bir bütün olarak geliştirmelerine fırsat vermek, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak için varız. Biz bütün öğrencilerin 12. sınıf sonunda kendi problemlerini çözebilecek, karar verme becerisine sahip bireyler olarak topluma kazandırmak için varız. Biz bütün öğrencilerin ilgi,ihtiyaç yetenek değerleri doğrultusunda kişiliklerini bir bütün olarak geliştirmelerine fırsat vermek, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesinin arttırmak için varız.
Misyon
İstiyoruz ki..! Okulumuzdaki öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin İstiyoruz ki..! Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin İstiyoruz ki..! Okulumzda hem öğretenler hemde öğrenenler birbirinin öğrenmesine ve birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansınlar İstiyoruz ki..! Okulumuzda herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın İstiyoruz ki..! Bütün öğrenciler eşit olduklarını ve kendilerine her türlü fırsatın verildiğini bilsin İstiyoruz ki..! Bütün öğrenciler çalışma ve başarının hazzına erebilsinler İstiyoruz ki..! Bütün öğrenciler birlik ve beraberlik bilinci içerisinde birbirlerini sevsinler ve birbirlerine yardımcı olsunlar
Futbol ilçe 1.liği Diyanet Kutlu Doğum yarışması 3.sü
Öğretim Şekli :Erkek Pansiyonu bulunmaktadır. Normal Öğretim
Kombi
inglizce,Almanca
Belediye otobüsleri
Servis bulunmamaktadır
Yenihayat mah. Ankara Samsun yolu 3. km
Samsun-Ankara Karayolu 3.km Sungurlu/ÇORUM
9. sınıf 102
OBP: 87,86
57 öğrenci çeşitli üniversitelere yerleşmiştir.
Voleybol İl Birinciliği (Genç Kızlar)